Romme 13 mars

Nu börjar det bli dags att boka in sig till Föräldraföreningens årliga skidresa till Romme.

Välkommen till Romme Alpin på skidresa!
Fredagen den 13 mars anordnar Matteus Föräldraförening den årliga skidresan till Romme Alpin i Borlänge. Avresan sker kl. 06.30 från Matteusskolan och hemfärd från Romme sker kl. 16.15. Bussresan tar ca 2,5 timmar.

Bokningsförtur till medlemmar
Medlemmar i Matteus Föräldraförening har bokningsförtur till Romme i år! Du blir enkelt medlem genom att swisha 100 kronor till 123 483 34 97 eller betala till bg 534-5897. Ange namn och klass. Medlemskapet gäller för hela familjen under ett läsår. Förra året tog platserna slut så säkerställ att ni har betalt medlemsavgiften!

Anmälan till Romme
Du anmäler dig och betalar direkt via webben med kort eller swish. Gå in på www.rommealpin.se, klicka på Skola Online. Skriv in lösenord PL77 (åk F- 5) eller D7YF (åk 6-9) och gör sedan din beställning. Bokningen stänger den 5 mars. För barn i årskurs F-5 måste en ansvarig vuxen följa med.

Bussresa inklusive skipass 345 kr
Endast bussresa 280 kr
Skidpaket 185 kr
Snowboardpaket 215 kr
Friluftsdagslunch 65 kr

Avbokning
Avbokning kan ske via telefon eller e-post till Romme Alpin senast den 5 mars. Återbetalning av det inbetalda beloppet sker med avdrag för en administrationsavgift på 100 kr.
Sjukanmälan

Vid sjukdom kontaktas Matteus Föräldraförening. Det inbetalda beloppet återbetalas av Romme Alpin med avdrag för en administrationsavgift på 100 kr. Om skidresans totala minimiantal underskrides kan det återbetalda beloppet komma att bli lägre.

Bussvärdar
För att skidresan skall kunna genomföras så behöver det finnas två värdar per buss. Bussvärdarna har till uppgift att gå igenom deltagarlistor, dela ut skipass, lunchkuponger samt att hjälpa till om något händer. Bussvärdarna har också möjlighet att åka skidor och får sin skidresa gratis. Anmäl ditt intresse till nedan mailadress om du vill vara bussvärd! Frågor?
Har du frågor så skriv ett mail mff.matteusskolan@gmail.com så svarar vi så fort som möjligt! Inför avresan kommer ett informationsbrev skickas ut med mer detaljer.

Styrelsen Matteusskolans Föräldraförening