Jubileum med celebert besök 31/1

10 års jubileum av Youth Aware of Mental Health (YAM) firas på Matteusskolan

Matteusskolan kommer att stå som värd för firandet av 10 års jubileum av Youth Aware of Mental Health (YAM) onsdagen den 31/1.

YAM är ett projekt som forskare från NASP (Nationellt centrum för suicidforskning och prevention av psykisk ohälsa) vid Karolinska Institutet driver i samarbetar med Stockholms läns landsting. Syftet med projektet är att ta fram ett evidensbaserat program som främjar skolelevers psykiska hälsa.

I samband med detta kommer vi under dagen att få statsbesök av det brittiska prinsparet William och Kate tillsammans med det svenska kronprinsessparet Victoria och Daniel. Dessutom kommer bland annat utbildningsminister Gustav Fridolin och skolborgarråd Olle Burell att besöka skolan.

Vi kommer att skicka ut information till samtliga vårdnadshavare om hur besöket påverkar elevernas skoldag.