Till innehåll på sidan

Matteusskolan har ett eget tillagningskök där all mat lagas på plats av egen personal.

Vi skapar alla grytor, soppor, gratänger, potatismos, såser och dressingar från grunden. Så långt det är möjligt använder vi ekologiska livsmedel och kravmärkta mjölkprodukter samt MSC-märkt fisk och ris.

På menyn finns alltid ett vegetariskt alternativ och ett välförsett salladsbord. Maten som serveras följer Livsmedelsverkets rekommendationer för att säkerställa att skolans elever erbjuds en fullgod och näringsriktig lunch.

I ett storkök är god hygien av yttersta vikt. Därför är vi stolta över att Miljö och Hälsa vid sina senaste oannonserade kontroller inte funnit någonting att anmärka på. Detta är mycket sällsynt och ett bevis på att kökspersonalens noggrannhet och goda egenkontroll.

Följ gärna vårt Instagramkonto: matteusskolans_matsal

bild på dagens rätt

Lunch

Skollunchen på Matteusskolan serveras i vår skolrestaurang på skolans nedre våningsplan.

Frukost

Varje dag finns det möjlighet för alla elever att äta frukost i vår skolrestaurang.

Salladsbuffé

I vår skolrestaurang serveras en fräsch salladsbuffé varje dag.

Nobellunch på Matteusskolan

Nobellunch

Varje år serveras det en finare Nobellunch i skolrestaurangen i samarbete med föräldraföreningen.

• 10:30-11:30 Pastagratäng med strimlad kassler, spenat, tomat och krämig ostsås Spagetti med vegetarisk Carbonara, ärtor och riven parmesan
Ingress: