Föräldraföreningen - MFF

Välkommen till Matteus Föräldraförening, MFF

Matteus föräldraförening är öppen för alla föräldrar som vill engagera sig i skolan och dess verksamhet. Vi vill vara en ansvarstagande och positiv samtalspartner för skolans ledning, personal och föräldrar.

Föreningens styrelse väljs varje år och sammanträder cirka en gång i månaden. Styrelsen deltar i skolrådsmöten med skolledning och elevråd, samt i skolans matråd. Styrelsen hoppas kunna fungera som en länk mellan föräldrar och skola.

Föräldraföreningen anordnar också aktiviteter för eleverna som en skidresa till Romme för barn i årskurs 6-9 och en festlig lunch för skolans elever på Nobeldagen. Dessa aktiviteter har anordnats årligen under ett antal års tid. Dessutom ansvarar styrelsen för att skolan pyntas till jul och påsk. Styrelsen diskuterar även möjligheter att bjuda in intressanta föreläsare eller anordna andra aktiviteter för föräldrar eller elever. Bidra gärna med era idéer om hur föräldraföreningen kan vara en god kraft i och för skolan!

Är du intresserad av någon särskild fråga eller har synpunkter på något som rör skolan så tveka inte att kontakta oss på mff.matteusskolan@gmail.com .

Medlemsavgiften är 100 kronor per familj och läsår. Vårt bankgiro är 534-5897. Det går även bra att swisha 100 kronor till Matteus Föräldraförening (MFF): 1234833497. Vid inbetalning ange barnets namn och klass.

Styrelsen 2019/2020

Ordförande: Anne-Marie Flink Engdahl